Think pink

Απόλυτο, αρρενωπό, προκλητικό ροζ
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 00:58
In Icons We Trust
A- A A+

Το ροζ θεωρείτο στο παρελθόν το απόλυτο ανδρικό χρώμα και συνδεόταν με την αριστοκρατία, την κομψότητα και τη γενναιότητα.

Πρόκειται για ένα χρώμα με δεκάδες αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε τύπο δέρματος και προσθέτουν στην ανδρική γκαρνταρόμπα πολύ ενδιαφέρουσες πινελιές στιλ.

IN ICONS WE TRUST

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, μία total pink εμφάνιση αυτήν την εποχή αποδεικνύει ότι το colour blocking μπορεί να έχει ενδιαφέρον, ειδικά όταν παίζει με τους διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος.

· Η ροζ βερμούδα, στην πατρίδα της, τις Βερμούδες, θεωρείται απαραίτητο στοιχείο μίας αυστηρής και κομψής επαγγελματικής εμφάνισης. Εδώ είναι σε πιο κοντό μήκος, με διαφορετική γραμμή και μία μικρή δόση πορτοκαλί που ταιριάζει ιδανικά με την εποχή.

· To απόλυτο ροζ του πουκαμίσου «σπάει» με την ιδιαίτερη υφή του λινού, που έρχεται εδώ και δίνει έναν τόνο χαλαρής διάθεσης στο σύνολο, δένοντας περισσότερο με το χρώμα της βερμούδας.

· Επιλέγοντας μία ωραία δερμάτινη ζώνη και δερμάτινες εσπαντρίγιες, το λουκ αποκτά ακόμη περισσότερο στιλ, πράγμα που του επιτρέπει να κινείται ακόμη και σε ημι-επαγγελματικές υποχρεώσεις.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Λινό πουκάμισο και βαμβακερή βερμούδα Nautica, όλα διαθέσιμα από τα Nautica Stores & Notos Exclusive.

Δερμάτινες εσπαντρίγιες από τη συλλογή του Classico, διαθέσιμες στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Γυαλιά ηλίου Ray Ban, διαθέσιμα από τη Luxottica Hellas.

Ρολόι από την IWC Διαθέσιμο στο Aquatimer Chronograph Edition «Sharks» www.iwc.com.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή