Μπάσκετ: Επιστροφή Μαυροειδή στην ΑΕΚ

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 20:45
UPD:20:47
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Ο Δημήτρης Μαυροειδής επέστρεψε στην ΑΕΚ, ύστερα από «διάλειμμα» ενός έτους, με τον 34χρονο σέντερ να υπογράφει το απόγευμα για 1+1 έτος με την Ένωση.

Στην πρώτη του δήλωση, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο διεθνής αθλητής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η οικογένεια της ΑΕΚ έγινε γρήγορα οικογένειά μου. Ήταν μια νομοτελειακή εξέλιξη, που πολλές φορές είχα στο μυαλό μου το προηγούμενο διάστημα. Έρχομαι πίσω ως πιστός στρατιώτης της ΑΕΚ. Για να δουλέψω σκληρά. Η ΑΕΚ βρίσκεται σταθερά σε μία τροχιά τίτλων. Να την κάνουμε παντού πρώτη».

Η ανακοίνωση:

«Ως μέλος της οικογένειάς μας είχε φύγει, ως μέλος της οικογένειάς μας επιστρέφει. Μόνο μία αγωνιστική περίοδος άντεξε μακριά από την ΑΕΚ... Μόνο μία αγωνιστική περίοδο άντεξε η ΑΕΚ μακριά από εκείνον...

Ο Δημήτρης Μαυροειδής (34χρ., 2μ.10) υπέγραψε σήμερα (16/08) διετές (1+1) συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα" και θα ενισχύσει την προσπάθεια για αναρρίχηση στην κορυφή, που αποτελεί μονόδρομο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αρκεί σ’ ετούτη την ανηφορική πορεία ο κόσμος να σταθεί ακόμη περισσότερο στο πλευρό της.

Ο λαοφιλής σέντερ πιστώνεται μέρος των επιτυχιών του ολόχρυσου 2018, ήτοι της χρονιάς, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση δύο τροπαίων και νοηματοδότησε το παρόν και το μέλλον της ενδοξότερης ομάδας Μπάσκετ της χώρας.

Ο Δημήτρης θα φορέσει για 4η χρονιά την τιμημένη φανέλα και εντάσσεται άμεσα στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ, αφού οι υποχρεώσεις δεν περιμένουν, για να προσθέσει εμπειρία στο νεανικό ελληνικό έμψυχο δυναμικό της "Βασίλισσας". Δημήτρη, καλώς όρισες στο σπίτι σου...».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις