Οπαδός τραυμάτισε τον Άντριαν στους πανηγυρισμούς

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 17:58
UPD:18:01
Action Images via Reuters/JOHN SIBLEY
A- A A+

Σε κατάσταση... «κόκκινου συναγερμού» ως προς τους τερματοφύλακες βρίσκεται πια η Λίβερπουλ. 

Με τον Άλισον στα «πιτς» λόγω τραυματισμού, τώρα είναι ο Άντριαν, πρωταγωνιστής στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που κατάκτησαν οι «κόκκινοι» χάρις στην απόκρουση στο πέναλτι του Έιμπραχαμ, να κάνει τον Κλοπ ανήσυχο.

Ο αναπληρωματικός του Άλισον βρίσκεται με έναν αστράγαλο πρησμένο, εξαιτίας ενός οπαδού που έπεσε πάνω του, στη διάρκεια των πανηγυρισμών στην Κωνσταντινούπολη για την επιτυχία επί της Τσέλσι. 

Ο Άντριαν είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Σαουθάμπτον, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Premier League. Αν δεν ανακάμψει έγκαιρα θα είναι μεταξύ των θεατών και ο Κλοπ θα πρέπει να παρατάξει τον τρίτο τερματοφύλακα, τον 35χρονο Άντι Λόνεργκαν.

Σε κάθε περίπτωση, ο τεχνικός της Λίβερπουλ εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός. «Έχει πρησμένο αστράγαλο. Είναι παράλογο, απίστευτο. Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν, στην εποχή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ένας οπαδός να παρακάμψει την ασφάλεια και να κάνει ό, τι έκανε μόνο για λίγη δημοσιότητα», είπε σε συνέντευξη Τύπου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις