Ώρα Ευρώπης για ΑΕΚ και Άρη

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 12:30
UPD:12:34
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Με τις δεύτερες αναμετρήσεις του γ΄ προκριματικού γύρου ολοκληρώνεται απόψε η παρούσα φάση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα έντονο, με την ΑΕΚ ουσιαστικά να έχει εξασφαλίσει πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης και τον Άρη να αναζητεί ποδοσφαιρικό θαύμα για να συνεχίσει.

Η Ένωση έχει «προίκα» το 2-0 στη Ρουμανία και περιμένει την Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ (21:00) με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα, αλλά και να πάρει ακόμη μία νίκη, που θα δώσει βαθμούς στην κατάταξη της UEFA.

Προσεγγίζοντας το παιχνίδι, ο Μιγκέλ Καρντόσο παραδέχθηκε ότι «θα είναι πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με το πρώτο. Ο αντίπαλος θα παρουσιαστεί πιο επιθετικός ώστε να δημιουργήσει προβλήματα από την αρχή. Όμως, έχουμε μια ομάδα που θα επιδιώξει να κατακτήσει την πρόκριση, όπως είπαμε αμέσως μετά το τέλος του ματς της Κραϊόβα στα αποδυτήρια».

Ο Άρης, από την πλευρά του, είδε τις ελπίδες του να μειώνονται κατά πολύ, μετά το 0-3 στη Νορβηγία από τη Μόλντε.

Η μακεδονική ομάδα καλείται να ανατρέψει το 0-3 από το πρώτο παιχνίδι στο «Άκερ», προκειμένου να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία της αντιμετωπίζοντας την Παρτιζάν ή την Μαλάτιασπορ.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη θα επιδιώξουν (21:30) στο «Κλ. Βικελίδης» να ξεκινήσουν με ένα γρήγορο γκολ, που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά και θα τους κάνει να πιστέψουν στην υπέρβαση.

«Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο ματς και να έχουμε καθαρό μυαλό με τη μπάλα, πίστη και πάθος», υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής δίνοντας το στίγμα των επιδιώξεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις