Στο Παρίσι για Νεϊμάρ η ηγεσία της Μπαρτσελόνα

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 13:42
UPD:13:46
REUTERS/UESLEI MARCELINO
A- A A+

Η Μπαρτσελόνα δεν πετά «λευκή πετσέτα» για τον Νεϊμάρ, παρόλο που η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να διστάζει να απαντήσει στις προτάσεις των «μπλαουγκράνα».

Αντιπροσωπεία της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει η «Marca», μετέβη στο Παρίσι σήμερα το πρωί για συζητήσεις με την ηγεσία της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Οι Χαβιέρ Μπόρντας, Ερίκ Αμπιντάλ και Αντρέ Κάρι θα μιλήσουν με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο σε μια πρώτη κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο και, κυρίως, για να γνωρίσουν το εφικτό του εγχειρήματος. 

Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει ότι ο γαλλικός σύλλογος θα προτιμούσε να πουλήσει τον Νεϊμάρ στη Ρεάλ και όχι να τον στείλει στην Καταλονία.

Σήμερα η «Μπάρτσα» θα υποβάλει επίσημη πρόταση, στην οποία θα περιλαμβάνονται και ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν την Παρί, όπως οι Κουτίνιο, Ράκιτιτς, Ουμτιτί και Ντεμπελέ, παρόλο που ο Αλ-Κελαΐφι εξακολουθεί να προτιμά τα μετρητά.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει η είσοδος στη σκηνή του Λέο Μέσι, που σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο τηλεφώνησε τις τελευταίες ώρες στον Βραζιλιάνο πρώην συμπαίκτη του για να μη δεχθεί τις «κολακείες» της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις