Η δύναμη του πόλο

Fine living: Casual τόνοι και χαλαρές συνθήκες
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 12:06
In Icons We Trust
A- A A+

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα στιλ και να αλλάξετε, το πόλο διατηρεί την άνετη κομψότητά του, σε συνδυασμό με ένα ίσιο παντελόνι κι ένα ζευγάρι loafers.

Όπως εξηγεί ο ομάδα του In Icons We Trust, αρκεί να επιλέξετε τα σωστά:

IN ICONS WE TRUST

· Ίσιο, εφαρμοστό στους ώμους και με κλειστό γιακά, ένα πόλο από βαμβάκι σε ελαφρύ, σχεδόν neutral κίτρινο, είναι η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή για την εποχή, καθώς κολακεύει ιδιαίτερα το μαυρισμένο δέρμα. Ωστόσο, δεν λέμε όχι και στα έντονα κόκκινα ή τα απόλυτα μαύρα ή λευκά.

· Διαλέξτε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή που να θυμίζει τα κοψίματα που αγαπήθηκαν στην Αμερική της δεκαετίας του 1960. Σήμερα η τεχνολογία επιτρέπει να φορέσετε ένα κομμάτι από ανάλαφρο λινό που δεν θα τσαλακωθεί.

· Εσπαντρίγιες ή loafers, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, είναι η σωστή πρόταση για το σύνολο. Προκειμένου να κρατήσει το σοβαρό του προφίλ, το παντελόνι έχει κλασικό, μακρύ ρεβέρ.

IN ICONS WE TRUST
ΤΗΕ LOOK

Βαμβακερό πόλο και λινό παντελόνι όλα Brooks Brothers. Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques, Σταδίου 4 & Αμερικής City Link, Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall /Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι.

Δερμάτινα loafers από τη συλλογή του Classico, διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 Πάτρα και online στο www.classico.gr

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή