Euro 2008: Αισιόδοξος ο Ρεχάγκελ μετά την κλήρωση

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2006 16:21
A- A A+

Αισόδοξος εμφανίστηκε ο Οτο Ρεχάγκελ, λίγο μετά την κλήρωση της Εθνικής με τις Τουρκία, Νορβηγία, Μάλτα, Ουγγαρία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Μολδαβία για τα προκριματικά του EURO 2008 http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/01/27/1146945.htm .

Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης τόνισε μεταξύ άλλων: «Το σημαντικότερο είναι τι θα κάνουμε εμείς. Στην Ευρώπη τώρα μας σέβονται ως εθνική ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Ο Ότο Τεχάγκελ δήλωσε ικανοποιημένος από την κλήρωση και πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολος ο όμιλος, αλλά είναι χαρακτηριστικό ότι καμία από τις ομάδες δεν θα είναι στο παγκόσμιο κύπελλο. Δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα ματς. Δεν είναι και τόσο σημαντικό ο αντίπαλος, αλλά σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε εμείς. Δεν είναι ανάγκη να προσανατολιζόμαστε τόσο πολύ στους αντιπάλους, όμως οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι εμείς. Οι Έλληνες ούτως ή άλλως είναι αισιόδοξοι και πρέπει να συνεχίσουν να είναι αισιόδοξοι. Να μας συνοδεύσουν σε όλη την προκριματική φάση και να είναι γεμάτο το γήπεδο».

Οσον αφορά στο ενδεχόμενο να ξαναπέσει η Εθνική -όπως με την Αλβανία στα προκριματικά του Μουντιάλ- θύμα έκπληξης από κάποιον αντίπαλο μικρότερης δυναμικότητας, ο γερμανός τεχνικός, παρατήρησε: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και θα συμβαίνουν πάντα. Ετσι γίνεται πιό ενδιαφέρον το ποδόσφαιρο και αυτό που θέλουμε είναι να μην ξανασυμβεί σε μας. Ελπίζω να αρχίσουμε με νίκη και θέλουμε τον κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις