Τένις: Έμαθαν τους αντιπάλους του στο «Σινσινάτι Οπεν» οι Τσιτσιπάς, Σάκκαρη

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 16:56
UPD:20:43
A- A A+

Τους αντιπάλους τους στο τουρνουά του Σινσινάτι γνωρίζουν από σήμερα (10/08) οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στη διοργάνωση (12-18/08) από τον Β΄ γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή ανάμεσα στον 29χρονο Γερμανό, Γιάν Λέναρντ Στρουφ (νο 35) και σε κάποιον που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Εφόσον ο 20χρονος πρωταθλητής προχωρήσει, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά στη συνέχεια. Αυτό διότι, θα διασταυρωθεί αρχικά με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (νο 9), στα προημιτελικά με τον Ρότζερ Φέντερερ και στα ημιτελικά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί και στο διπλό με παρτενέρ και πάλι τον Ελληνοαυστραλό Νικ Κύργιο. 

Όσον αφορά την Μαρία Σάκκαρη, αντίπαλός της στο απλό των γυναικών του ίδιου τουρνουά, θα είναι η η Καμίλα Τζιόρτζι. Η κλήρωση έφερε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέναντι στην 27χρονη Ιταλίδα, η οποία βρίσκεται στο νο 52 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σάκκαρη βρίσκεται στο ίδιο ταμπλό με την Αυστραλέζα, Άσλεϊ Μπάρτι και αν περάσει την Τζιόρτζι, τότε στον Β' γύρο θα αντιμετωπίσει την Τσέχα, Πέτρα Κβίτοβα, που βρίσκεται στο νο 6 του κόσμου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις