«Σκόρπισε» την Γουέστ Χαμ η Σίτι

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 16:37
A- A A+

Με το... καλημέρα στο νέο πρρωτάθλημα της Premier League, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα «σκόρπισε τον τρόμο» στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και διέλυσε με 5-0 την Γουέστ Χαμ, η οποία δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα για να «φρενάρει» τους «πολίτες».

Τα δύο από τα πέντε τέρματα των νικητών κατακυρώθηκαν μέσω... VAR, ενώ ο Ραχίμ Στέρλινγκ ξεκίνησε τη νέα σεζόν με χατ τρικ, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του.

Στο 25` ο Ζεζούς άνοιξε το σκορ για την Σίτι, η οποία διπλασίασε τα τέρματά της στο 51` με τον Στέρλινγκ. Δύο λεπτά μετά, το γκολ του Ζεζούς ακυρώθηκε αφού το VAR έδειξε ότι υπήρξε οφσάιντ, όμως το τρίτο τέρμα ήρθε στο 75` από εξαιρετική «λόμπα» του Στέρλινγκ.

Και σε αυτήν την περίπτωση ο διαιτητής της αναμέτρησης συμβουλεύτηκε το Video Assistant Referee πριν δείξει τη σέντρα. Στο 86`, ο Αγουέρο και αφού χρειάστηκε -λόγω VAR- να επαναληφθεί η εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 4-0, για να διαμορφωθεί το 5-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με το τρίτο τέρμα του Στέρλινγκ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις