Τουλάχιστον 7 μήνες εκτός δράσης ο Σανέ

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 17:54
UPD:17:57
Action Images via Reuters/DYLAN MARTINEZ
A- A A+

Τουλάχιστον επτά μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Λιρόι Σανέ, όπως παραδέχθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, την παραμονή του εναρκτήριου αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League με την Γουέστ Χαμ.

Ο άτυχος Γερμανός διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στον αγώνα του Communith Shield με την Λίβερπουλ, την περασμένη Κυριακή κι όπως έδειξαν λίγο αργότερα οι εξετάσεις που έκανε υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

«Τα νέα είναι πολύ άσχημα, απίστευτα άσχημα για τον παίκτη και για μας. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνει εκτός, αλλά τέτοιου είδους τραυματισμοί απαιτούν διάστημα έξι με επτά μήνες. Ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος τον επόμενο Φεβρουάριο ή Μάρτιο.

Είναι νέος και θα ανακάμψει καλά από την χειρουργική επέμβαση που θα υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα. Όλοι θα τον βοηθήσουμε να αισθανθεί όσο το δυνατόν πιο άνετα» παραδέχθηκε ο τεχνικός της Σίτι, ο οποίος διευκρίνισε σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπάγερν να τον αποκτήσει ότι ποτέ δεν του είπε ο παίκτης πως θέλει να αποχωρήσει και πάντα τον θεωρούσε μέλος της ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις