Παίξτε με τους κανόνες για ένα διαχρονικό λουκ

Strictly pleasure: Summer suit mode on
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 07:16
In Icons We Trust
A- A A+

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή κατά την οποία οι ανατροπές όχι μόνο επιτρέπονται, αλλά κάποιες φορές επιβάλλονται κιόλας, με αιχμή τη βερμούδα.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, ήρθε η ώρα να τη φέρουμε αντιμέτωπη με ένα απόλυτα επαγγελματικό σύνολο, σε συνθήκες οκτάωρου.

IN ICONS WE TRUST

· Μπορείτε να παίξετε με παραδοσιακούς χειμωνιάτικους τόνους, μέσα στο κατακαλόκαιρο. Δοκιμάστε να ταιριάξετε γκρι με γαλάζιο και ρίγες με κλειστή γραβάτα, για να απολαύσετε την επισημότητα που απαιτούν κάποιες περιστάσεις, ακόμη και αυτή την εποχή.

· Το μυστικό βρίσκεται στα υφάσματα. Λινό και βαμβάκι συνεργάζονται για ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα που θα σας επιτρέψει να κυκλοφορήσετε με άνεση, τόσο στη ζέστη όσο και σε κλιματιζόμενους χώρους γραφείου.

· Η βερμούδα είναι καθαρά μια κατάσταση του μυαλού. Αντιμετωπίστε την σαν ένα κανονικό παντελόνι και να σας ανταμείψει με σοβαρότητα και στιλ.

· Ένα ζευγάρι καστόρινα loafers ισορροπούν το σύνολο χωρίς να αφαιρούν από την ξεγνοιασιά του.

IN ICONS WE TRUST
ΤHE LOOK

Σακάκι από λινό και μετάξι, βαμβακερό πουκάμισο και βερμούδα Vardas, όλα διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο www.vardas.gr.

Loafers από καστόρι από τη συλλογή του Classico, διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή