Φερέιρα: «Συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 17:02
UPD:17:09
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να μπει στα play offs τουChampions League θα επιδιώξει να κάνει το βράδυ της Τρίτης (6/08, 20:00) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται τον Άγιαξ στο πλαίσιο του Γ΄ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης με στόχο να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδιτης πρόκρισης, στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Άμστερνταμ.

Η σημερινή κλήρωση των play offs του Champions League, που σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ θα φέρει στο δρόμο του μία εκ των Καραμπάχ ή ΑΠΟΕΛ, δεν απασχολεί τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όπως παραδέχθηκε και ο Άμπελ Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου «στο μυαλό μου έχω το αυριανό (σημερινό) ματς ανεξάρτητα από την ομάδα που θα μας τύχαινε. Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι ξεκάθαρος».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ακόμη ότι «θέλω ο κάθε παίκτης να είναι συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Ο Άγιαξ είναι μια ομάδα με ιστορία, που καταφέρνει μέσα από τις ακαδημίες να έχει επιτυχίες. Έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να εξουδετερώσουμε τα δυνατά του σημεία.»

Ο Ελ Καντουρί συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, σε αντίθεση με τους Ενρίκε, Κάτσε, Μιχάι και Λάμπρου που έμειναν εκτός της τελικής 20άδας.

Οι «εκλεκτοί» του Φερέιρα για την αποψινή μεγάλη αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ολλανδία είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Εσίτι, Αουγκούστο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Γαϊτανίδης, Στοχ, Άκπομ, Σβιντέρσκι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις