Europa League: Βατή κλήρωση για ΠΑΟΚ, Άρη, πιο δύσκολη για ΑΕΚ, Ατρόμητο

Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 16:56
UPD:16:59
REUTERS/ERIC GAILLARD
A- A A+

Την ευκαιρία να προκριθεί στους ομίλους του Europa League θα έχει ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που αποκλειστεί από τον Άγιαξ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην σημερινή (5/08) κλήρωση των ομίλων του Europa League, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εάν δεν τα καταφέρει απέναντι στους Ολλανδούς, θα βρεθεί στα play offs του Europa League, όπου θα τον περιμένει μία εκ των Σλόβαν Μπρατισλάβας ή Ντάνταλκ.

Η κλήρωση για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες ήταν πιο δύσκολη, με την ΑΕΚ να παίζει με το νικητή του Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ, αρκεί βέβαια, να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κραϊόβα.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (η Ένωση έχει τιμωρηθεί για τα επεισόδια στο περσινό ματς του Champions League με τον Άγιαξ), ενώ η ρεβάνς εκτός έδρας.

Ούτε για τον Άρη επιφύλασσε κάποιο ιδιαίτερα υψηλό εμπόδιο η κληρωτίδα, μιας και θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Παρτιζάν ή Μαλάτιασπορ, με το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας.

Πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Ατρόμητο που θα παίξει με τη Μίντιλαντ ή τη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Περιστέρι.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 22 Αυγούστου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (29/8).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις