Champions League: Οι διαιτητές των αγώνων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 18:08
UPD:18:29
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Ο Ισραηλινος Όρελ Γκρίνφελντ θα διευθύνει την αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στην Μπασακσεχίρ και τον Ολυμπιακό (7/8), για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 37χρονος ρέφερι, πριν από τρία χρόνια (Νοέμβριος 2016) είχε διευθύνει την εκτός έδρας συνάντηση του Ολυμπιακού με την Αστάνα (1-1) και πέρυσι βρέθηκε στις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Μπενφίκα (2-3) και ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας (3-2), επίσης για το Champions League.

Στην πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ (6/8, 20:00 - Θεσσαλονίκη) θα είναι ο Σλάβκο Βίντσιτς. Ο 40χρονος Σλοβένος, διεθνής από το 2010, δεν θα βρεθεί για πρώτη φορά στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς ήταν παρών στη «λευκή» ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα, για τη φάση των ομίλων του Europa League της περιόδου 2016-17.

Την ίδια σεζόν είχε διαιτητεύσει στα πλέι-οφ της ίδιας διοργάνωσης, στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρούκα (1-0), ενώ «σφύριξε» τους «ερυθρόλευκους» και στα περσινά πλέι-οφ του Europa League με την Μπέρνλι (3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης").

Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Τόμας Κλάντσιτς και Άντραζ Κόβατσιτς, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ράντε Ομπρένοβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις