Σ. Παντελίδης: Ήρθαμε στην Κύπρο για την πρόκριση

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 23:03
UPD:23:12
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

«Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα όπως όλα τα παιχνίδια. Έτσι έχει έρθει η ομάδα εδώ, με στόχο να πάρει την πρόκριση»: ήταν τα πρώτα λόγια του Σάββα Παντελίδη, στη συηνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕ Λεμεσού.

Ο Έλληνας τεχνικός του Άρη επισήμανε ακόμη ότι «από το προηγούμενο παιχνίδι μέχρι σήμερα, αυτές τις έξι μέρες δουλέψαμε με σοβαρότητα, είδαμε τα θετικά και τα αρνητικά και αύριο θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Όσο για το σχεδιασμό του; «Κάποια πράγματα που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Όσο για αλλαγές στα πρόσωπα της ομάδας, θα δείτε αύριο. Έχω καταλήξει. Ο Λάρσον είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα ρυθμού».

Για την αντίπαλο, είπε: «Είναι ομάδα με συνοχή, καλοδουλεμένη ομάδα και έχει την ικανότητα να παίξει ποδόσφαιρο. Πάντως, η εικόνα του πρώτου ματς δεν έχει σχέση με το δεύτερο. Η εικόνα του πρώτου ματς έδειξε ότι ήταν καλύτερη η ομάδα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ισχύει στο δεύτερο. Μπορεί να είμαστε εμείς ακόμα καλύτεροι, μπορεί να είναι καλύτερη η ΑΕΛ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις