Η Canon επιλέγει την McAfee για την ασφάλεια των εκτυπωτών της

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 16:44
UPD:16:47
A- A A+
Η Canon ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία McAfee, που ειδικεύεται στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, για την παροχή προστασίας των πελατών της έναντι σχετικών απειλών. 
 
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η προστασία των εκτυπωτών θα είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα ενός πλήκτρου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ειδικά οι συσκευές imageRUNNER ADVANCE έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια.
 
Η παροχή εγγυημένης ασφάλειας θα γίνεται μέσω των συχνών ενημερώσεων του firmware. Δεν θα απαιτούνται δαπανηρές αντικαταστάσεις στο hardware αφού θα υπάρχει πρόσβαση σε εξαμηνιαίο κύκλο ενημερώσεων. Μέσω αυτών των ενημερώσεων ο χρήστης θα λαμβάνει τα τελευταία χαρακτηριστικά και στοιχεία λειτουργικότητας, όπως το McAfee Embedded Control Software, το οποίο θα αρχίσει να διατίθεται στην επερχόμενη έκδοση 3.9 της ενημέρωσης firmware.
 
Ο κ. Takanobu Nakamasu, Executive Vice President, Document Solutions, Canon Europe αναφέρει σχετικά: «Το γραφείο του μέλλοντος εξελίσσεται μαζί με τα προϊόντα μας. Κατανοούμε ότι η συσκευή σας δεν είναι απλώς ένας εκτυπωτής πλέον, αλλά ένας δικτυωμένος κόμβος, ο οποίος υποστηρίζει πολυάριθμες εφαρμογές στο cloud, που βελτιστοποιούν τις ροές εργασίας σας και προάγουν την παραγωγικότητα. Η συνεργασία μας με τη McAfee σας παρέχει την πιο ενημερωμένη ασφάλεια, που σας βοηθά να προστατεύετε τα συσκευές σας έναντι των απειλών που μπορούμε να προβλέψουμε σήμερα, καθώς και τις άγνωστες απειλές του αύριο».
 
«Θέλουμε να δώσουμε στους πελάτες μας τη μέγιστη δυνατή αξία για τις επενδύσεις τους σε εξοπλισμό Τεχνολογίας ΙΤ. Καθώς το τοπίο της ασφάλειας εξελίσσεται, είναι εύκολο τα χαρακτηριστικά ασφάλειας των συσκευών να καταστούν απαρχαιωμένα. Με κάθε ενημέρωση του firmware, οι πελάτες μας θα λαμβάνουν τις νεότερες καινοτομίες και τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις ασφάλειας, στο διηνεκές», συνεχίζει ο κ. Nakamasu.
 
«Καθώς οι μεγάλες επιχειρήσεις συνεχίζουν να δρομολογούν τις διαδικασίες του δικού τους ψηφιακού μετασχηματισμού, θα καταστεί ακόμη σημαντικότερο για τους κατασκευαστές εξοπλισμού γραφείου, να ενσωματώνουν χαρακτηριστικά κυβερνοασφάλειας σε επίπεδο σχεδιασμού» αναφέρει ο Keith Kmetz, Program Vice President of imaging, printing and document solutions, IDC. «Οι μηχανικοί σχεδίασης της Canon και της McAfee ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν συστήματα MFP που ενσωματώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά στη συσκευή, κάτι που αποτελεί σημαντικό βήμα για το μέλλον του τομέα της εκτύπωσης».
 

Προτεινόμενα για εσάς