Μαρτίνς: Υψίστης σημασίας το αυριανό παιχνίδι

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 19:21
UPD:19:23
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποσχέθηκε πως ο Ολυμπιακός θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αύριο το βράδυ (30/7, 21:30) για να προκριθεί στο γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, αποκλείοντας τη Βικτόρια Πλζεν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε «τελικό» το παιχνίδι με τους Τσέχους, κάλεσε το φίλαθλο κοινό της πειραϊκής ομάδας να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του και υπογράμμισε ότι συστατικό για την επιτυχία θα είναι η υπομονή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά, στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνς μίλησε για:

Την παρουσία του Μεριά: «Θέλω να συγχαρώ τον Γιασίν για την πορεία του στο Κόπα Άφρικα. Ήταν μία σπουδαία εμπειρία για τον ίδιο και γύρισε πιο πλούσιος απ' αυτό. Έδειξε την εμπειρία του και την κλάση του ως ποδοσφαιριστής. Είμαστε πολύ περήφανοι που εκπροσώπησε την ομάδα μας. Μίλησα μαζί του από την πρώτη στιγμή και τον ρώτησα αν χρειάζεται διακοπές, γιατί δεν έχει ξεκουραστεί, και μου είπε "όχι" και ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό δείχνει το πνεύμα που χρειαζόμαστε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και είναι μαζί μας για να μας βοηθήσει».

Την τακτική του αύριο: «Πιστεύω ότι μέσα στη διάρκεια της χρονιάς έχουμε 6-7 παιχνίδια που μπορούν να θεωρηθούν τελικοί. Για εμάς το αυριανό παιχνίδι είναι υψίστης σημασίας και είναι ένα από αυτά. Το ίδιο συμβαίνει και για τη Βικτόρια, που μπορεί να προσφέρει βαθμούς στη χώρα της, που πέρσι κατάφερε να πάει πολύ καλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το γεγονός πως η Τσεχία βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία είναι κάτι που το οφείλει και στη Βικτόρια. Υπολογίζουμε στη βοήθεια των φιλάθλων μας. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα ότι έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας και θα προσπαθήσουμε όλοι μας για την πρόκριση».

Το αν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τη στρατηγική. Μπορείτε να καταλάβετε ότι παίζουμε για να κερδίζουμε και αυτό θα κάνουμε μπροστά στον κόσμο μας. Χρειάζεται υπομονή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί θα υπάρξουν και στιγμές που δεν θα τα καταφέρνουμε μέσα στον αγώνα. Θα κάνουμε τα πάντα, όμως, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Τη χρησιμοποίηση του Μεριά: «Ο Γιασίν βρίσκεται εδώ πανέτοιμος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και με μεγάλο κίνητρο για το μεγάλο παιχνίδι. Του δώσαμε κάποιες μέρες ξεκούραση. Ξέρουμε ότι η χρονιά θα είναι μεγάλη, θα διαχειριστούμε τις συμμετοχές του. Επειδή το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για εμάς και δήλωσε διαθέσιμος, μπορώ να σας πω ότι θα είναι μαζί μας και θα παίξει για την ομάδα μας, ενώ θα προσπαθήσουμε να τον ξεκουράσουμε στη διάρκεια της σεζόν».

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος υπογράμμισε ότι «το πιο σημαντικό για όλους μας είναι η πρόκριση. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι να δουλέψουμε με κοινό σκοπό την πρόκριση. Δεν έχει σημασία τι θα προσφέρει ο καθένας από την πλευρά του. Σημασία έχει ότι έχουμε κοινό στόχο την πρόκριση».

Όσο για την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα; «Ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Ήταν η πρώτη φορά που πήρα μέρος σε μία τέτοια διοργάνωση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται δουλειά και είμαι εδώ για να τα δώσω όλα για την ομάδα μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις