Ένα χειμωνιάτικο χρώμα ανανεώνει τη γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού

Like fine wine: Η δύναμη του μπορντώ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 11:56
In Icons We Trust
A- A A+

Το μπορντώ, ένα χρώμα έντονο αλλά και γλυκό, λόγω θερμότητας, έχει επιστρέψει για τα καλά τις τελευταίες σεζόν, ντύνοντας από κοστούμια μέχρι πουλόβερ και αξεσουάρ.

Πέρα από τον χειμώνα, ωστόσο, μπορεί φορεθεί και το καλοκαίρι, όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust.

IN ICONS WE TRUST

· Σημασία έχει, όταν κανείς επιλέγει σκούρα χρώματα το καλοκαίρι, να τα ταιριάζει με ανάλαφρα υφάσματα, ώστε να μην ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος. Αυτή εδώ η εμφάνιση βασίζεται στο βαμβάκι, κάτι που σημαίνει ότι τα ρούχα αναπνέουν.

· Όταν επιλέγετε μία τέτοια απόχρωση, σκεφτείτε έναν τόνο πιο φωτεινά από ότι το χειμώνα, καθώς ο ήλιος είναι διαφορετικός αυτήν την εποχή.

· Ένα ωραίο πόλο μπλουζάκι από λεπτό ύφασμα θα δείξει υπέροχο σε μπορντώ, ειδικά εάν κλείσετε τα κουμπιά του, σε μία αναφορά στην αμερικάνικη αισθητική των fifties.

· Παρομοίως, ένα μικρό, ελάχιστο pattern στο πόλο σας, σε χρώμα ίδιο με αυτό που συναντά κανείς στο παντελόνι, θα δέσει το σύνολο αρμονικά, χωρίς να μοιάζει «σεταρισμένο», αλλά ευχάριστα δεμένο.

· Θυμηθείτε πως, όταν σκούρα χρώματα ντύνουν καλοκαιρινές εμφανίσεις, και μάλιστα με μακρύ παντελόνι, είναι σημαντική η ανάσα που θα πάρει το σύνολο από ένα ανάλαφρο ζευγάρι παπούτσια ή ένα κομψό ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Βαμβακερό Πόλο και παντελόνι Antony Morato, όλα Διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

Εσπαντρίγιες από καστόρι από τη συλλογή του Classico, διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Ρολόι από την IWC Pilot’s Watch Chronograph Spitfire, διαθέσιμο στο www.iwc.com.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή