Ματαιώθηκε η μεταγραφή του Μπέιλ στην Κίνα

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 22:43
REUTERS/Lisi Niesner
A- A A+

Η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κινεζική Γιανγκσού Σάνινγκ δεν θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο αθλητικών ειδήσεων Omnisport.

Ο Ουαλός διεθνής επιθετικός ήταν έτοιμος για μια συμφωνία που θα του επέτρεπε να κερδίζει 1 εκατομμύριο λίρες την εβδομάδα, όμως φαίνεται ότι θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης, εκτός και αν υπάρξει συμφωνία με άλλο σύλλογο.

Ο Βρετανός βοήθησε τη Ρεάλ να κερδίσει τον τίτλο της LaLiga, το Copa del Rey, τέσσερα Champions League και τρία ευρωπαϊκά Super Cup από τότε που είχε μεταγραφεί στους Μαδριλένους με παγκόσμιο ρεκόρ (100,8 εκατ. ευρώ) κόστους από την Τότεναμ, τον Αύγουστο του 2013.

Ο 30χρονος σκόραρε οκτώ γκολ σε 29 εμφανίσεις στη LaLiga για τους «μπλάνκος» την περίοδο 2018-19, στη δεύτερη παραγωγικά χαμηλότερη σεζόν του μετά τη μεταγραφή στο σύλλογο.

Η μέτρια φόρμα του πέρυσι οδήγησε τον Ζιντάν να δηλώσει ότι η μεταγραφή του θα ήταν «καλύτερη για όλους», με τον μάνατζερ του Μπέιλ, Τζόναθαν Μπάρνετ, να χαρακτηρίζει τον Γάλλο τεχνικό «ντροπή», λόγω του χειρισμού του στην υπόθεση.

Ο Μπάρνετ απέκλεισε το ενδεχόμενο δανεισμού για τον Μπέιλ, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Ίντερ, την Μπάγερν Μονάχου και τον πρώην σύλλογό του, την Τότεναμ, αφότου έγινε γνωστό ότι είναι διαθέσιμος προς πώληση.

Πάντως, ο τραυματισμός του Μάρκο Ασένσιο μπορεί να οδηγήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν να επανεξετάσει τη στάση του, καθώς ο 22χρονος άσος πιθανόν να χάσει μέχρι και εννέα μήνες, ανακάμπτοντας από τον τραυματισμό στους χιαστούς συνδέσμους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις