«Περίπατος» του Χάμιλτον και στα δοκιμαστικά του Χόκενχαϊμ

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019 18:46
UPD:29/07/2019 08:34
REUTERS/RALPH ORLOWSKI
A- A A+

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει κάνει μονότονα τα τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα, αφού έως τώρα δεν φαίνεται να υπάρχει αντίπαλος ικανός να τον κοιτάξει κατάματα και να αμφισβητήσει την κυριαρχία του.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes κατάκτησε την pole position και στο γερμανικό Γκραν Πρι, που θα διεξαχθεί αύριο (28/7, 16:10) στην πίστα του Χόκενχαϊμ.

Πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή θα εκκινήσει η Red Bull του Μαξ Φερστάπεν, ενώ τρίτος στα επίσημα δοκιμαστικά ήταν ο άλλος πιλότος της Mercedes, ο Βάλτερι Μπότας.

Η Ferrari, που στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής είχε εμφανιστεί δυνατή κι έτοιμη να διεκδικήσει τις πρώτες δύο θέσεις, είχε τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τον Σαρλ Λεκλέρκ να αντιμετωπίζουν το ίδιο μηχανικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο Γερμανός να μην μπορέσει να κάνει καν γύρο και ο Μονεγάσκος να μη συμμετάσχει στο Q3.

Ο Χάμιλτον, λοιπόν, πήρε εύκολα την πρώτη θέση, ενώ τέταρτος ήταν ο Πιερ Γκασλί και πέμπτος ο Κίμι Ραϊκόνεν. Οι Γκροζάν, Σάινθ, Πέρεζ, Χούλκενμπερκ και Λεκλέρκ συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, ενώ ο Φέτελ θα ξεκινήσει τελευταίος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις