To λευκό κοστούμι σε νέα έκδοση

White Duke: Λευκό αλλά όχι κλασικό
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 07:31
In Icons We Trust
A- A A+

Το λευκό κοστούμι αποτελεί ένα αρχετυπικό καλοκαιρινό outfit. Ωστόσο, μπορεί να φορεθεί και με έναν νέο, λίγο πιο ροκ τρόπο, όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust.

· Πρώτη λεπτομέρεια, δεν ταιριάζουμε ακριβώς την απόχρωση του παντελονιού με αυτό του σακακιού. Δοκιμάστε ένα λευκό παντελόνι με ένα σακάκι σε κρεμ απόχρωση ή ελαφριά κίτρινη βάση, για ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ισορροπιών.

IN ICONS WE TRUST

· Το παντελόνι οφείλει να είναι ίσιο, στητό και όσο πρέπει ψηλόμεσο ώστε να στέκεται καλά με το πουκάμισο γυρισμένο από μέσα.

· Η έκπληξη βρίσκεται στην επιλογή του πουκαμίσου. Ένα λινό κομμάτι σε μαύρο είναι ό,τι πρέπει για την επιθυμητή ανατροπή του look.

· Θα τιμήσετε τις καταβολές του λευκού κοστουμιού με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, οι δικές σας όμως είναι σταθερές και με ειδικό βάρος, το οποίο στηρίζει αισθητικά το σύνολο.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Σακάκι από λινό και βαμβάκι, λινό πουκάμισο και βαμβακερό παντελόνι Vardas. Όλα διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο www.vardas.gr.

Δερμάτινες εσπαντρίγιες Tod's. Διαθέσιμες από τα καταστήματα Καλογήρου και από τη Tod's Boutique.

Ρολόι από την IWC Pilot’s Watch Chronograph Spitfire, διαθέσιμο στο www.iwc.com.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή