Πήρε Μολό για 2 χρόνια ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 21:22
UPD:21:31
EPA/YOAN VALAT

Φωτ.αρχείου

A- A A+

Την φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά την επόμενη διετία ο Γιοάν Μολό.

Ο Γάλλος επιθετικός αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του «τριφυλλιού» μέσα στην εβδομάδα (προηγήθηκαν αυτές των Νούνες, Ζαχίντ) και την τέταρτη συνολικά, καθώς είχε ανακοινωθεί ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο 30χρονος επιθετικός αναμένεται αύριο Παρασκευή (26/07) να μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πρασίνων» και μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Μολό είχε βρεθεί στην Αθήνα και συνομίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Τότε δεν είχε τελειώσει η μεταγραφή, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται η περίπτωση του ποδοσφαιριστή ποτέ δεν «μπήκε στην άκρη».

Ο Μολό αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Ligue 2 με τη φανέλα της Σοσό, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Στο διάστημα αυτό πέτυχε 2 γκολ και είχε 3 ασίστ σε 16 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στη ρωσική Σαμάρα, έχοντας μόλις 7 συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες και των Σεντ Ετιέν (9 γκολ και 15 ασίστ σε 78 ματς), Μονακό (2 γκολ και 6 ασίστ σε 47 αγώνες), Νανσί (6 γκολ και 11 ασίστ σε 39) και Καέν (4 γκολ και 2 ασίστ σε 38 ματς). Παράλληλα, έχει περάσει κι από τις Ζενίτ, Γρανάδα και Φούλαμ, χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις