Τελειώνει με τις μεταγραφές των Νούνιες και Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 14:47
UPD:14:55
EPA/KATIA CHRISTODOULOU

O Γκάγιας Ζαχίντ (δεξιά)

A- A A+

Δύο μεταγραφές είναι πιθανό να κλείσει εντός της ημέρας ο Παναθηναϊκός.

Εκτός του Πρτογάλου κεντρικού αμυντικού, Ζοάο Νούνιες, ο οποίος βρίσκεται από χθες (22/07) στην Αθήνα, επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες και ο Γκάγιας Ζαχίντ.

Ο Νορβηγός μέσος θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ για έναν χρόνο, με τους «πράσινους» να διατηρούν την οψιόν της αγοράς του από την κυπριακή ομάδα.

Ο Ζαχίντ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του. Ο Νούνιες, από την άλλη, θα αποκτηθεί ως ελεύθερος και θα υπογράψει για 3 χρόνια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συναντηθούν και με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σήμερα (23/07) από την Ολλανδία. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είδε το φιλικό με τον Άγιαξ και γυρίζει στη βάση του, για να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις του «τριφυλλιού».

Εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, οι Ζαχίντ και ο Νούνιες θα μεταβούν την Τετάρτη (24/07) στο Όστερμπεκ, προκειμένου να γνωρίζουν τους νέους τους συμπαίκτες και να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις