Καλοντυμένος στον καύσωνα

Dapper Dandy: Η απογειωτική απλότητα της βερμούδας
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 18:48
In Icons We Trust
A- A A+

Στα νησιά από τα οποία «δανείστηκε» το όνομά της, η βερμούδα θεωρείται κομμάτι μίας πολύ σοβαρής εμφάνισης γραφείου, ενώ οι σωστοί επαγγελματίες ξέρουν πώς να τη συνδυάζουν με έντονα χρώματα και αξεσουάρ.

Το μυστικό, όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, βρίσκεται στο ότι πρέπει κανείς να την αντιμετωπίζει σαν ένα κλασικό, ίσιο παντελόνι, προσφέροντάς του όλα τα περιφερειακά στοιχεία που το κάνουν αξιοσέβαστο και κομψό.

IN ICONS WE TRUST

• Μην ξεχνάτε το σακάκι. Όταν συνδυαστεί με ένα απλό πόλο μπλουζάκι, η βερμούδα πηγαίνει το πολύ για έναν καφέ. Με σακάκι όμως γίνεται στοιχείο μίας εμφάνισης ιδανικής για meetings. 

• Μην προσπαθήσετε να τη «σετάρετε». Βρείτε ένα κομμάτι σε μοναδικό σχέδιο που θα σταθεί μόνο του, συνθέτοντας, παρέα με το σακάκι, ένα σύνολο από αυτοδύναμα στοιχεία.

• Είναι καλό να επενδύετε σε κομμάτια από την ίδια συλλογή ενός οίκου, αφού πάντα τα ενώνει μία αόρατη γραμμή που τα κάνει να ταιριάζουν, είτε αυτή αφορά στο υλικό, τη χρωματική παλέτα ή τα patterns.

• «Ναι» στην ποσέτ και «ναι» στη ζώνη, όταν θέλετε η εμφάνισή σας να είναι business oriented. Όχι, απαραίτητα, στις κάλτσες, ειδικά με ένα τέτοιο άνετο ζευγάρι loafers σε έντονο χρώμα και κλασικό σχέδιο. 

• Φυσικά και δεν χωράει ερώτηση, θα φορέσετε πουκάμισο… 

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Σακάκι από βαμβάκι, λινό πουκάμισο, μεταξωτή pochette και βαμβακερή βερμούδα όλα Brooks Brothers. Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques, Σταδίου 4 & Αμερικής City Link, Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall /Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι.

Δερμάτινα Loafers Καλογήρου. Διαθέσιμα στα καταστήματα Καλογήρου.

Γυαλιά ηλίου INVU, Bairamoglou.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή