Γκερέρο: «Είμαστε πανέτοιμοι»

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 11:12
UPD:11:20
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Πανέτοιμος για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να κάνει πιο απλά τα πράγματα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας αναχώρησε για την Τσεχία ο Ολυμπιακός, όπου το βράδυ της Τρίτης (22/07, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Πλζεν στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Τσέχους τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για να πάρει την πρόκριση:

«Νιώθουμε πως είμαστε έτοιμοι, καθώς έχουμε δουλέψει σκληρά. Εχουμε δείξει πολύ αλά δείγματα, ιδιαίτερα στα τελευταία φιλικά, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, δείξαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα», τόνισε ο Ισπανός επιθετικός και συμππλήρωσε:

«Εχουμε όλοι μας στα αποδυτήρια συνειδητοποιήσει τη σημασία που έχει ο αυριανός αγώνας και στόχος για εμάς είναι να προκριθούμε στο Champions League. Θα τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί».

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού τόνισε: «Αναλύσαμε τον αντίπαλο σε βίντεο, κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, όμως νομίζω ότι αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι πως θα παίξουμε εμείς.

Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση κι αν γίνει αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η πρόκριση δεν κρίνεται μόνο από το αυριανό παιχνίδι, αλλά από δύο παιχνίδια. Αν αύριο κάνουμε το πρώτο βήμα, τότε στο Καραϊσκάκη, μπροστά στους φιλάθλους μας, θα κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και θα πάρουμε την πρόκριση.»

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν στη λίστα της UEFA, πλην του Μάριου Σιαμπάνη, τη θέση του οποίου παίρνει ο νεαρός τερματοφύλακας Ηλίας Καραργύρης.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Γκιγιέρμε, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Καραργύρης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις