Μελλοντική εμπειρία σπορ οδήγησης

Εφοδιασμένο με ευφυείς τεχνολογίες το πρωτότυπο BMW Vision M Next
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 23:45
www.daniel-kraus.com
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Στο μέλλον οι οδηγοί θα μπορούν να επιλέγουν ανάλογα με τις διαθέσεις τους εάν θα οδηγούν οι ίδιοι τα αυτοκίνητά τους ή θα εμπιστεύονται την αυτόνομη οδήγηση. Με το BMW Vision M Next, το BMW Group αποκαλύπτει τη δική του εκδοχή για το είδος της οδηγικής απόλαυσης που θα βιώνει ο ενεργός οδηγός του μέλλοντος.

Το πρωτότυπο δίνει μία πρώτη γεύση από το ηλεκτροκίνητο μέλλον της μάρκας BMW M, εστιάζοντας αποκλειστικά στον ενεργά εμπλεκόμενο οδηγό. Ευφυείς τεχνολογίες παρέχουν ολοκληρωμένη και παράλληλα στοχευμένη υποβοήθηση, μεταμορφώνοντας τον οδηγό σε απόλυτο κυρίαρχο του παιχνιδιού. 

Η αποκλειστική παγκόσμια πρεμιέρα του BMW Vision M Next έγινε στη νέα πλατφόρμα επικοινωνίας #NextGen, στο BMW Welt.

Τα BMW Vision iNext και BMW Vision M Next Vision Vehicles αποτυπώνουν δύο μελλοντικές, διαφορετικές φιλοσοφίες οδήγησης με την ονομασία Ease και Boost. Το Ease περιλαμβάνει όλες τις εμπειρίες που σχετίζονται με την αυτόνομη οδήγηση. Εδώ το όχημα μεταμορφώνεται σε ζωτικό χώρο σε τέσσερις τροχούς, όπου οι επιβάτες μπορούν να νιώθουν ασφάλεια και προστασία. Ένας χώρος όπου ξεκουράζονται και χαλαρώνουν, μέσα από συζήτηση, διάδραση και ψυχαγωγία, ενώ μπορούν ακόμα και να αυτοσυγκεντρώνονται - οι εμπειρίες που προσφέρονται με τη φιλοσοφία Ease είναι ποικίλες, όπως και οι ανάγκες των επιβατών. Το Boost, από την άλλη, συμβολίζει την απόλυτη, ενεργή οδηγική εμπειρία.

Οι φιλοσοφίες Ease και Boost υποστηρίζονται εξίσου από τα θεμελιώδη στοιχεία με τα οποία το BMW Group προχωρά στο μέλλον και αναφερόμαστε στις καινοτομίες της αυτόνομης οδήγησης, της συνδεσιμότητας, του εξηλεκτρισμού και των υπηρεσιών, τις λεγόμενες ACES (Autonomous driving, Connectivity, Electrification & Services).   

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή