Νέοι και αλλαγές έφεραν την ήττα για τον Παναθηναϊκό

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 20:05
UPD:20:08
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Οι πολλές αλλαγές, κυρίως με την χρησιμοποίηση νέων παικτών, δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1 από την Μπέρσχοτ στο δεύτερο φιλικό που έδωσαν στην Ολλανδία.

Το... πείραμα του Γιώργου Δώνη μετά την εξαιρετική εμφάνιση επί της Φέγενορντ δεν απέδωσε. Οι δοκιμές που επιχείρησε σε πρόσωπα και σχήματα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εμπόδισαν την ομάδα να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που θα περίμενε ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, σε σχέση με το προηγούμενο ματς που έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις, αλλά στάθηκε αδύνατο να το κάνει. Τα πολλά λάθη και η μέτρια εικόνα των περισσότερων παικτών του δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Μετά από ένα δοκάρι και μία κλασική ευκαιρία που είχε η Μπέρσχοτ, κατάφερε να προηγηθεί πριν κλείσει το πρώτο μέρος με τον Σεντ Λουί να νικά τον Κότσαρη.

Λίγο πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά στο β΄ μέρος, οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν από το πέναλτι που κέρδισε ο Βέργος και αξιοποίησε ο ίδιος (δεύτερο γκολ του Έλληνα επιθετικού μετά από αυτό κόντρα στην Φέγενορντ).

Ακριβώς με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Γιώργος Δώνης άλλαξε όλη του την ενδεκάδα περνώντας και τον Κολοβό, που έκανε έτσι το ντεμπούτο του με την φανέλα του «τριφυλλιού» από την ημέρα της μεταγραφής του.

Το λάθος του Μπουζούκη στο 68’ κόστισε στον Παναθηναϊκό και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Βέλγους. Ο νεαρός χαφ έχασε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Σεντ Λουί βρέθηκε απέναντι στον Χριστογεώργο για να τον νικήσει και δώσει και πάλι την πρωτοπορία στο σκορ στην ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. Πλέον, οι πράσινοι επιστρέφουν στη βάση τους στο Όστερμπεεκ και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο σπουδαίο φιλικό της Δευτέρας (22/07) κόντρα στον Άγιαξ.

Οι δύο ενδεκάδες του Παναθηναϊκού:

Κότσαρης, Αποστολάκης, Ζαγαρίδης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Βέργος.

Στο δεύτερο έππαιξαν οι: Χριστογεώργος, Ινσούα, Βαγιαννίδης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Κόναν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις