Ευ. Βενιζέλος για υποκλοπές: Τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2006 12:53
A- A A+

«Η κυβέρνηση επιχειρεί από χθες να εμφανιστεί ως θύμα ή ως παρατηρητής των εξελίξεων. Η πραγματικότητα είναι ότι έχει τεράστια ευθύνη γιατί η ίδια παραβιάζει το Σύνταγμα και τους νόμους, δεν ενημερώνει την Βουλή, τις ανεξάρτητες αρχές, και τους θιγόμενους, δεν ζητάει την συμπαράσταση των κομμάτων, δεν ισχύει στην χώρα μας το δημοκρατικό κράτος Δικαίου και επίσης παίζονται επικίνδυνα παιχνίδια στον χώρο της εξωτερικής πολιτικής και των διπλωματικών σχέσεων και όλα αυτά με απόλυτη αδιαφάνεια».

Τα παραπάνω υπογράμμισε το μέλος του ΠΣ του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος, «αυτά που ανακοίνωσαν στην χθεσινή γιορτινή συνέντευξή τους οι τρείς υπουργοί, τα ήξεραν από τις 11 Μαρτίου 2005, εδώ και ένα χρόνο και τα συγκαλύπτουν».

«Αυτοί που συγκαλύπτουν και δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, την χώρα και τα δικαιώματα των πολιτών, αναρωτιέμαι αν μπορούν να κυβερνούν την χώρα αυτή», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή