Η επιτομή του καλοντυμένου σε υψηλές θερμοκρασίες

Well suited: Η βερμούδα καθορίζει το σύνολο
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 07:47
In Icons We Trust
A- A A+

Πέρα από τις παραλλαγές του καλοκαιρινού κοστουμιού και τα νέα υφάσματα που το υποστηρίζουν, υπάρχει και η επιλογή ενός εναλλακτικού λουκ, το οποίο είναι casual αλλά και προσεγμένο.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, δώστε προσοχή στη γραμμή που ακολουθεί η βερμούδα. Συνήθως προτείνονται ίσια κοψίματα, αυτή όμως εδώ η φαρδιά εκδοχή με τις πιέτες φέρνει μία κομψή ανάμνηση Βρετανού εξερευνητή των αρχών του αιώνα, η οποία πολύ ταιριάζει με τις καλές περιστάσεις που θα κληθείτε να τιμήσετε αυτή την εποχή.

IN ICONS WE TRUST

Μία ζώνη από δέρμα κάνει τα πράγματα λίγο πιο επίσημα, υποστηρίζοντας τη σοβαρότητα της βερμούδας, παρά το μήκος της.

Εάν είχατε αφήσει το bomber σας κάπου ξεχασμένο στην ντουλάπα, ήρθε η ώρα να το ανασύρετε καθώς μπορεί να είναι το κομμάτι - κλειδί που θα συνοδεύσει το λουκ μέχρι το βράδυ. Τα ελαφριά υφάσματα προστατεύουν από τον ήλιο, χωρίς να ζεσταίνουν.

Ως συνήθως, τα παπούτσια είναι εκείνα που θα καθορίσουν, τελικά, το στιλ της εμφάνισης. Ενώ ένα ζευγάρι σουέντ loafers θα έκανε την εμφάνιση πιο επαγγελματική, αυτές οι δομημένες εσπαντίγιες δίνουν έναν τόνο άνεσης.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Μπουφάν, βαμβακερό πόλο και βαμβακερή βερμούδα όλα Tommy Hilfiger, Διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques.

Ρολόι από την IWC Pilot’s Watch Chronograph Spitfire, διαθέσιμο στο www.iwc.com.

Εσπαντρίγιες από καστόρι από τη συλλογήτου Classico, διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 Πάτρα, και online στο www.classico.gr.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή