Ο Νεϊμάρ προσφέρεται σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Γιουβέντους

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 14:52
UPD:14:53
REUTERS/BENOIT TESSIER

Ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από την Παρί.

A- A A+

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, αποκάλυψε με δηλώσεις του ότι γνώριζε εδώ και καιρό πως ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Παρόλα ταύτα θα καλέσει τον παίκτη για την ασιατική περιοδεία των Παριζιάνων, την ώρα που ο «O΄ Ney» επαναλαμβάνει την επιθυμία να αποχωρήσει από το σύλλογο, που τον αγόρασε από την Μπαρτσελόνα με την υπογραφή-ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ. 

Οι σχέσεις των διοικήσεων Παρί Σ.Ζ. και Μπαρτσελόνα δεν είναι καλές, πάντως, επισημαίνεται από τις ισπανικές εφημερίδες, ενώ η άφιξη του Αντουάν Γκριεζμάν, που θα είναι βασικός στην επίθεση των «μπλαουγκράνα», έχει περιπλέξει την κατάσταση. 

Στην πραγματικότητα, η Μπαρτσελόνα έκανε μια προσπάθεια να επαναφέρει τον Νεϊμάρ στις τάξεις της αλλά η προσφορά των Κουτίνιο - Ράκιτιτς και 40 εκατομμυρίων ευρώ θεωρήθηκε ανεπαρκής από τους Γάλλους. 

Ο Βραζιλιάνος άσος, μέσω του μάνατζερ Πίνι Ζαχάβι, αξιολογεί τις εναλλακτικές λύσεις του, που θα ήταν, όπως αναφέρει η «El Mundo Deportivo», εκείνες των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απορρίφθηκε, επειδή στην ερχόμενη σεζόν δεν θα παίξει στο Champions League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις