Ιρίνα Σάικ: Δεν είμαι τέλεια, δεν υπάρχει η τελειότητα

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 13:50
UPD:13:50
REUTERS/ANDREW KELLY
A- A A+

Στις διαστάσεις που έχει λάβει το ζήτημα των πλαστικών επεμβάσεων αναφέρθηκε το μοντέλο Ιρίνα Σάικ, σε συνέντευξή της στο  περιοδικό Harper’s Bazaar.

Η 33χρονη Ρωσίδα ανέφερε πως δεν ασκεί κριτική σε εκείνες οι οποίες, για παράδειγμα, κάνουν ένεση για να ενισχύσουν τα χείλη τους.

Ωστόσο όπως πρόσθεσε, «τάσσομαι πάντα υπέρ της φυσικής ομορφιάς, επειδή πιστεύω ότι ζούμε σε αυτόν τον τέλειο κόσμο, στον οποίο ο καθένας θέλει να είναι τέλειος».

Συμπλήρωσε, δε, ότι «δεν είμαι τέλεια» και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει η τελειότητα.

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που την φέρουν να έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις αισθητικής, απάντησε ότι δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία.

"Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, πρέπει να είμαστε χαλαροί. Μερικοί άνθρωποι θα μας αγαπήσουν, μερικοί άνθρωποι θα μας μισούν. Πραγματικά δεν ενοχλεί τη ζωή μου” ανέφερε.

Η ίδια δήλωσε επίσης ότι δεν τη φοβίζει πώς θα επηρεάσει ο χρόνος την εμφάνισή της, σημειώνοντας πως έχει ρυτίδες.

«Απλά πρέπει να αποδεχθεί κανείς την ιδέα της επίπτωσης του χρόνου στο σώμα σε κάθε στάδιο και να το γιορτάζει», ανέφερε το 33χρονο μοντέλο.

«Στη ζωή, πρέπει να αφεθούμε και να καταλάβουμε ότι είναι μια ανθρώπινη διαδικασία το να μην είσαι τέλειος», επεσήμανε η Ιρίνα Σάικ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή