Έτοιμος για την Πλζεν ο Ολυμπιακός, 3-0 τη Νότιγχαμ

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 23:53
UPD:23:55
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Έτοιμος για τις δύο αναμετρήσεις με τη Βικτόρια Πλζεν, στο β΄ προκριματικό γύρο του Champions League, έδειξε ο Ολυμπιακός, που με σταθερά καλή απόδοση νίκησε σε φιλικό αγώνα στο Φάληρο τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε ενέργεια, ρυθμό, ταχύτητα, και παραγωγή, με τους Βαλμπουενά και Ποντένσε να παίζουν εναλλάξ το ρόλο του Φορτούνη στην οργάνωση και τους Γκιγέρμε - Μπουχαλάκη να ελέγχουν τη μεσαία γραμμή.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον τέλειο αιφνιδιασμό, αφού μόλις στο 7ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0. Στο 3΄ ο Γιώργος Μασούρας έγραψε το 1-0 με σουτ, ενώ στο 7΄ ο Γκερέρο διπλασίασε με προβολή.

Στο 32ο λεπτό ήρθε το 3-0, όταν από ασταθή απόκρουση του Μούριτς ο Γκερέρο από κοντά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του και συνολικά έκτο στην προετοιμασία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα, βγήκαν μπροστά και απείλησαν σε δύο φάσεις, αλλά βρήκαν τον Σα σε πλήρη ετοιμότητα.

Οι Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί έδωσαν επιθετική πνοή με την είσοδό τους ως αλλαγές, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν φάσεις προς το τέλος του αγώνα, αλλά το 3-0 παρέμεινε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις