Παραιτήσεις υπουργών ζητεί ο Γ. Παπανδρέου

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2006 13:05
UPD:13:11

A- A A+

Παραιτήσεις υπουργών για την υπόθεση των υποκλοπών, ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ανοίγοντας τις εργασίες της διήμερης Συνόδου του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε ευνομούμενη χώρα αυτό που τουλάχιστον θα είχε συμβεί, θα ήταν να παραιτηθούν οι αρμόδιοι υπουργοί, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αυτό, πρόσθεσε, «πρέπει να πράξουν οι υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή».

Ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι δύο χρόνια μετά τις εκλογές είναι καθαροί οι διαφορετικοί δρόμοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Η Νέα Δημοκρατία, υπογράμμισε, αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις, καλλιεργεί το φόβο, επιτίθεται στο λαϊκό εισόδημα, εκφράζει την αλαζονεία και τον αυταρχισμό. Αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ, τόνισε, εγγυάται και προστατεύει την οικονομία, δίνει σιγουριά στην οικογένεια , εγγυάται τον διάλογο, τη διαβούλευση και την προστασία των θεσμών.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αντιμετωπίζει το σίριαλ - όπως το χαρακτήρισε - των υποκλοπών με ερασιτεχνικό τρόπο και αλαζονεία, παρότι πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα, το οποίο θίγει τα δικαιώματα του πολίτη, τους δημοκρατικούς θεσμούς και θέματα εθνικής ασφάλειας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή