Επαγγελματικό ντύσιμο εν μέσω καλοκαιριού

Travelling man: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σταματούν το καλοκαίρι, ούτε όμως και η αναζήτηση του τέλειου business style
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 15:18
UPD:15:20
In Icons We Trust
A- A A+

Μπορεί το καλοκαίρι να χαλαρώνει τους ενδυματολογικούς κανόνες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελεί κανείς το επαγγελματικό του ντύσιμο.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, σε μια χώρα που έχει καλό καιρό για πολλούς μήνες τον χρόνο, αξίζει κανείς να φροντίσει την καλοκαιρινή του γκαρνταρόμπα.

IN ICONS WE TRUST

- Επιλέξτε ένα σακάκι σε ανοιχτό χρώμα (το μπεζ της άμμου συνδυάζεται με τα πάντα) και ύφανση σε λινό. Θα μπορείτε να σας συντροφεύει στα επαγγελματικά ταξίδια, αφού μπορεί να υποστηρίξει πολλά διαφορετικά λουκ, από αυστηρά επαγγελματικά μέχρι casual.

- Το λευκό παντελόνι κρίνεται απαραίτητο. Στο συγκεκριμένο λουκ, δίνει έναν δροσερό τόνο που βοηθά την εμφάνιση να μην μοιάζει βαριά και δένει όλα τα διαφορετικά στοιχεία της εμφάνισης.

- Τα loafers σας είναι ίσως το μόνο ζευγάρι παπούτσια που κυκλοφορεί με άνεση στη γκαρνταρόμπα και τη βαλίτσα χειμώνα - καλοκαίρι. Ακόμη και αυτά τα ζευγάρια από κρουστό δέρμα, σε σκούρα καφέ - μπορντό απόχρωση. 

- Αν αισθάνεστε ότι δεν είστε αρκετά καλοκαιρινοί, επενδύστε σε αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε ιδιαίτερο τόνο ή μία άναρχη ποσέτ.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Λινό σακάκι, λινό πουκάμισο, παντελόνι και βαμβακερή pochette, όλα Brooks Brothers. Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques, Σταδίου 4 & Αμερικής City Link, Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall /Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι.

Δερμάτινα Loafers Καλογήρου. Διαθέσιμα στα καταστήματα Καλογήρου.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Bill & Coo Coast Suites, στη Μύκονο.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή