Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει 200 εκ. ευρώ για τον Πογκμπά

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 13:11
UPD:13:15
REUTERS/PHIL NOBLE
A- A A+

Άσχημα νέα για τη Γιουβέντους και όχι μόνο: επίσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία από την πλευρά της έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ανήκει αγωνίζεται ο Γάλλος διεθνής, αύξησε την απαίτηση για την παραχώρησή του σε 180 εκατομμύρια λίρες ή περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ούτε η «βασίλισσα» ούτε οι «μπιανκονέρι» φαίνεται να μπορούν να ξοδέψουν.

Ειδικότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη επενδύσει πάνω από 300 εκατομμύρια για τη μεταγραφική ενίσχυσή της και αν πρώτα δεν εισπράξει χρήματα από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στο σχεδιασμό του Ζιντάν (Μπέιλ, Νάβας, Μαριάνο Ντίας, Θεμπάγιος, Ίσκο), δεν μπορεί να κάνει άλλες επενδύσεις.

Μόνο σε περίπτωση που θα συγκεντρώσει ένα ποσό, που θα μπορούσε να καλύψει τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος του κόστους μεταγραφής του Πογκά, θα μπορούσε να επιχειρήσει το «κόλπο γκρόσο» με τον παίκτη, που έχει ζητήσει από καιρό να εγκαταλείψει τους «κόκκινους διαβόλους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις