Ρήξη χιαστού ο Φορτούνης

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 22:28
UPD:22:33
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Σοκ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο φιλικό με το Αμβούργο και θα παραμείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες!

Πολύ σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του διεθνούς επιθετικού μέσου στο τελευταίο φιλικό των «ερυθρόλευκων» επί αυστριακού εδάφους. Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για μία απλή κάκωση, το δεξί γόνατο του παίκτη πρήστηκε και με που επέστρεψε η αποστολή στην Ελλάδα (σήμερα 11/07) υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις.

Το αποτέλεσμα έδειξε ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι ο Φορτούνης, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, θα μπει άμεσα στο χειρουργείο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα  επιστρέψει στην ενεργό δράση στις αρχές του 2020!

Ο τραυματισμός αυτός έρχεται σε μία περίοδο που ο 26χρονος Τρικαλινός μεσοεπιθετικός  ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενος απο μία εξαιρετική σεζόν με τους Πειραιώτες. Πλέον, αλλάζει άρδην ολόκληρος ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού εγνωσμένης αξίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις