Πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μιλουτίνοβ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε πολλά χρήματα για να πουλήσει τον Σέρβο, δείγμα ότι θέλει να τον κρατήσει έως τη λήξη του συμβολαίου του
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 13:28
UPD:13:32
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Νίκολα Μιλουτίνοβ από τον Ολυμπιακό έχει μπει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την (πρώτη) πρόταση των Ρώσων να απορρίπτεται...

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει εδώ και καιρό τον παίκτη και κατέθεσε την πρότασή της, η οποία μόνο μικρή δεν ήταν όσον αφορά το οικονομικό. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, αξίωσαν περισσότερα χρήματα, δείγμα των προθέσεών τους να μην πουλήσουν τον Σέρβο διεθνή σέντερ.

Το συμβόλαιο του Μιλουτίνοβ με τους Πειραιώτες έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2020. Μέσα σε αυτό υπάρχει ο όρος του NBA out, ωστόσο, δεν προβλέπεται κάποια ρήτρα γι΄ άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν συζητήσει (προς το παρόν, τουλάχιστον) το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας τους, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θα είναι ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να τον πουλήσει, παρ΄ όλα αυτά «κλειδί» στις όποιες εξελίξεις θα παίξει και η επιθυμία του Μιλουτίνοβ. Εάν για παράδειγμα ο δυναμικός παίκτης ζητήσει να φύγει, τότε οι «ερυθρόλευκοι» ενδεχομένως να αλλάξουν τη στάση τους, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσουν να κρατήσουν στο ρόστερ έναν «δυσαρεστημένο» αθλητή.

Την σεζόν 2018/19 ο Μιλουτίνοβ βίωσε την καλύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό από άποψη αριθμών, έχοντας 10.9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 11.7 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Η πρόταση που έκανε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Μιλουτίνοβ ήταν αρκετά μεγάλη και παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά την απέρριψαν ζητώντας πολύ περισσότερα χρήματα, δε σημαίνει ότι οι Ρώσοι θα παραμείνουν χωρίς να κάνουν νέα βελτιωμένη προσφορά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις