Η «βόμβα» Φριντέτ «έσκασε» στον Παναθηναϊκό

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 22:50
UPD:23:52
facebook/Jimmer Fredette

Φωτ.αρχείου

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός έκανε την μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού, μετά τη συμφωνία του με τον Τζίμερ Φριντέτ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η υπέρβαση έγινε από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ο Αμερικανός «μπόμπερ» είπε το «ναι» στην «μυθική» πρόταση των 3,5 εκ. δολαρίων που του έκανε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ μέχρι το 2021.

Αυτό που πριν από μερικές μέρες  φάνταζε ως όνειρο απατηλό, τελικά έγινε πραγματικότητα και ο 30χρονος γκαρντ έρχεται στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στο «τριφύλλι» και να αποτελέσει την βασική επιλογή στην θέση «2».

Ο Φριντέτ άφησε στην άκρη το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφερόταν από την Κίνα και παρά τις μεγάλες (αντικειμενικές) δυσκολίες που υπήρχαν στην περίπτωσή του, τελικά απάντησε θετικά στην πρόταση του «τριφυλλιού».

Την τελευταία τριετία, ο Τζίμερ Φριντέτ αγωνίστηκε στο CBA (Κίνα) με τα χρώματα των Σαγκάη Σαρκς, έχοντας σταθερά 30+ πόντους κατά μέσο όρο.

Τη φετινή σεζόν, χαρακτηριστικά, είχε 36.9 πόντους ανά αγώνα, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ για να ολοκληρώσει τη χρονιά στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Φοίνιξ Σανς, με τους οποίους είχε 3,7 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις