Συνεχίζεται η συνεργασία Ολυμπιακού-NOVA

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 14:35
UPD:19:30
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Από το συνδρομητικό κανάλι της Nova θα μεταδίδονται τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019/2020, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (9/07).

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο, διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο την φημολογία του τελευταίου διαστήματος που ήθελε τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν άλλη τηλεοπτική στέγη για τους αγώνες που θα δώσουν στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη σεζόν.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το κανάλι της Κάντζας αναφέρεται: «Στη Nova, κορυφαίο πάροχο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, θα έχει την τηλεοπτική της στέγη η ΠΑΕ Ολυμπιακός και τη νέα σεζόν!! 

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα συνεχίσουν να παρακολουθούν αποκλειστικά τους εντός έδρας αγώνες των "ερυθρόλευκων" στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και την προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην κορυφή καθώς και τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της ομάδας.

 Στο προσεχές διάστημα οι φίλοι του συλλόγου θα μπορέσουν να απολαύσουν τις αναμετρήσεις με τη Βικτόρια Πλζέν για τα προκριματικά του UEFA Champions League!»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις