Σε καλό δρόμο ο Ολυμπιακός

Παίρνει και τον Φοντέ Καμαρά η πειραϊκή ομάδα
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 21:28
UPD:09/07/2019 09:06
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός στάθηκε πάρα πολύ καλά στο 6ο και προτελευταίο του φιλικό εκτός συνόρων, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με την Ντιναμό Κιέβου.

Ήταν το πρώτο τεστ των «ερυθρόλευκων» επί αυστριακού εδάφους και το πιο δυνατό από τα προηγούμενα που έδωσε στην Πολωνία.

Η ελληνική ομάδα έδειξε συνοχή, έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, βάζοντας δύσκολα σε έναν αρκετά ποιοτικό αντίπαλο. 

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό, όταν σε εξαιρετική αντεπίθεσή τους ο Μασούρας σέντραρε από δεξιά στον Γκερέρο, εκείνος γύρισε με τη μία από αριστερά και ο Μπουχαλάκης άνοιξε το σκορ.

Οι Ουκρανοί ισοφάρισαν στο 45΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Σολ και το οποίο καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μπα στον Γκαρμάς, σε φάση που δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε καλό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε αρκετά την Ντιναμό κι έχασε ευκαιρίες, αλλά το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46΄ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης (82΄ Τσιμίκας), Γκιλέρμε, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Μασούρας (65΄ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (65’ Φορτούνης), Γκερέρο.

Κλείνει Καμαρά

Στα μεταγραφικά, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Φοντέ Καμαρά.

Ο 21 ετών αριστερός μπακ της Αζαξιό βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην πειραϊκή ομάδα, αφού περάσει πρώτα τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Η προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε εδώ κι αρκετό καιρό, ωστόσο ο Καμαρά είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νέας Γουινέας.

Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Μπαστιά, καθώς ξεκίνησε από τη δεύτερη ομάδα της την περίοδο 2016-17, ακολούθησε η προαγωγή στην ανδρική την επόμενη χρονιά, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι μεταπήδησε στην Γκαζελέκ Αζαξιό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις