Ποια ηχηρά ονόματα μένουν εκτός Βουλής

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 00:03
UPD:14:04
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Μεγάλες ανατροπές στην ανθρωπογεωγραφία της Βουλής έφεραν οι εκλογές, καθώς πολλά ηχηρά ονόματα από όλα τα κόμματα μένουν εκτός.

Ειδικότερα, από την Νέα Δημοκρατία φαίνεται να μένουν εκτός Βουλής ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Γιάννης Τραγάκης και ο Νίκος Ταχιάος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χάνει κάτι λιγότερο από την μισή κοινοβουλευτική ομάδα που είχε την τελευταία τετραετία, μένουν εκτός Βουλής μέχρι τα έως τώρα αποτελέσματα η Μυρσίνη Ζορμπά, η Αννέτα Καββαδία, ο Τάσος Πετρόπουλος, η Ελένη Αυλωνίτου, ο Νίκος Τόσκας, ο Παναγιώτης Ρήγας, η Βασιλική Κατριβάνου, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γιώργος Χριστοφορίδης, ο Σταύρος Κοντονής, ο Μάκης Μπαλαούρας, ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και ο Σπύρος Δανέλλης.

Από το Κίνημα Αλλαγής εκτός της νέας Βουλής μένουν ο Θάνος Ασκητής, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Γιώργος Πεταλωτής, ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Γιάννης Μαγκριώτης.

naftemporiki.gr

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή