Ένα σύνολο που αποτελεί την επιτομή του καλοκαιρινού styling

Mr Sunshine: Αρχετυπική απλότητα
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 12:01
UPD:14:06
In Icons We Trust
A- A A+

Λίγα στοιχεία είναι αυτά που σε παραπέμπουν απευθείας σε καλοκαίρι, χωρίς όμως να βαραίνουν τη στιλιστική συνείδηση με κλισέ αναφορές και αναπόφευκτες επαναλήψεις.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, κάποια από αυτά δένουν υπέροχα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν ολοκληρωμένα σύνολα. Στο συγκεκριμένο λουκ:

- Το παντελόνι έχει την ιδανική γραμμή για φέτος. Φαρδύ, σε baggy στυλ, με ρεβέρ λίγο πριν τον αστράγαλο, και από κρουστό βαμβακερό ύφασμα που παραμένει δροσερό.

IN ICONS WE TRUST

- Τα χρώματα είναι τόσο κλασικά όσο και σημερινά. Το γκρι του πάγου είναι η τέλεια εναλλακτική του μπεζ και μοιάζει πολύ πιο φρέσκο.

- Το mao πουκάμισο, η επιτομή του καλοκαιρινού στιλ, εδώ εμφανίζεται σε ριγέ εκδοχή, με ίσιο αλλά ανάλαφρο κόψιμο.

- Στα παπούτσια υπάρχει μία σχετική ελευθερία. Αυτό το λουκ θα ταίριαζε εξίσου καλά με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες ή σανδάλια σε μαύρο ή tan χρώμα. Αυτό όμως το ζευγάρι είναι η επιλογή που κάνει την όλη εμφάνιση τόσο σημερινή. 

- Το καπέλο είναι κάθε άλλο παρά προαιρετικό.

IN ICONS WE TRUST
ΤΗΕ LOOK

Λινό πουκάμισο και παντελόνι από βαμβάκι όλα Antony Morato, όλα διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

Loafers από καστόρι και δέρμα από τη συλλογή του Classico, διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 - Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή