Η κλήρωση για τις ελληνικές ομάδες στο Basketball Champions League

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 13:11
UPD:13:25
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Σε δυνατούς ομίλους κληρώθηκαν οι τρεις ελληνικοί σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στο φετινό Basketball Champions League. 

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τις Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Μπάνβιτ (Τουρκία), Ράστα Βέχτα (Γερμανία), Ορτέζ (Γαλλία), Άνβιλ (Πολωνία) και δύο ομάδες από τα προκριματικά, μία εκ των Κάπφενμπεργκ, Κίεβ, Μπούργος και μία από τις Σοντερτάλιε ή Μπάλκαν ή Αντβέρπ. 

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τις Νεπτούνας (Λιθουανία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Μπρίντιζι (Ιταλία), Ντιζόν (Γαλλία), Σαραγόσα (Ισπανία) και δύο ομάδες από τα προκριματικά, που θα είναι μία από τις Ίντερ Μπρατισλάβας, Φρίμπουργκ, Βόννη και μία από τις Φάλκο, Οραντέα, Βέντσπιλς. 

Το Περιστέρι, που επιστρέφει στην Ευρώπη, θα βρει στο δρόμο του τις Μπάμπεργκ (Γερμανία), Τενερίφη (Ισπανία), Νίμπουρκ (Τσεχία), Ρίγα (Λετονία), Γκαζιαντέπ (Τουρκία) και δύο ομάδες από τα προκριματικά, μία από τις Πρίστινα, Λέγκια, Νίζνι και μία από τις Μπενφίκα, Χρόνινχεν, Μόρναρ Μπαρ. 

Η κανονική περίοδος της διοργάνωσης θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου και στους «16» θα προκριθούν οι πρώτες τέσσερις ομάδες.  Οι δύο φάσεις των νοκ άουτ αγώνων («16» και προημιτελικά) θα κρίνονται σε πλέι οφ, στις δύο νίκες.

Όσο για το φάιναλ φορ, θα το διοργανώσει μία από τις τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στα ημιτελικά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις