Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Ταλ Καχίλα

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 16:19
UPD:16:38
atromitosfc.gr
A- A A+

Δεύτερος κεντρικός αμυντικός προστέθηκε στο ρόστερ του Ατρόμητου σε διάστημα μερικών ημερών, καθώς μετά τον Δημήτρη Γούτα κάτοικος δυτικών προαστίων είναι από σήμερα και ο Ταλ Καχίλα. 

Ο 27χρονος Ισραηλινός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» και βρίσκεται ήδη στην Αυστρία, για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου. 

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Ταλ Καχίλα(Tal Kahila)! 

Ο Ταλ θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα μας ενώ στα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται ο δυναμισμός και η ταχύτητα. Ο 27χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου. 

Ο Καχίλα αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει παίξει μόνο σε ομάδες της χώρας του(Ισραήλ) και συγκεκριμένα στις: Μπειτάρ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Γιεχούντα. Ο Ισραηλινός αμυντικός έχει σημειώσει και 21 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του»

Στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ο Καχίλα επισήμανε ότι «είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ μακριά από τη χώρα μου και ανυπομονώ να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου φορώντας τη φανέλα του Ατρομήτου. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις δίνοντας το 100% για τον κόσμο της ομάδας μας ώστε να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα ψηλότερα τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις όσο και στο Europa League»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις