Μπάσκετ: «Διψασμένος» για τίτλους με τον Ολυμπιακό ο Πάντερ

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:00
UPD:12:53
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή των «ερυθρολεύκων», στην τρίτη θητεία του στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από Λαύριο και ΑΕΚ.

Την περασμένη περίοδο ο Πάντερ αγωνίστηκε στη Βίρτους Μπολόνια, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Basketball Champions League και αναδείχτηκε MVP της τελικής φάσης στη διοργάνωση.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επιστρέφω στην Ελλάδα. Έχω αγωνιστεί απέναντι στον Σπανούλη, στον Πρίντεζη, από τότε που ήμουν ρούκι. Το να είσαι επιτέλους συμπαίκτης τους είναι κάτι φανταστικό», δήλωσε στο κανάλι του πειραϊκού συλλόγου.

«Είναι πολλά χρόνια στο παιχνίδι και έχουν μεγάλη εμπειρία. Θα προσπαθήσω να μάθω από αυτούς, να κερδίσω σε γνώση όσα περισσότερα μπορώ. Μίλησα λίγο με τον κόουτς Μπλατ όταν συμφώνησα. Θέλω να μάθω πολλά από εκείνον και το σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Αυτό θέλω», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Τις τελευταίες δύο σεζόν κέρδισα τίτλους και το να έρθω εδώ στον Ολυμπιακό με κάνει να θέλω να συνεχίσω να κερδίσω να ωθούμαι μπροστά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις