«Bond 25»: Παραιτήθηκε από τα γυρίσματα η Γκρέις Τζόουνς;

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 09:16
A- A A+

Η Αμερικανό-Τζαμαϊκανή τραγουδίστρια, σούπερ μοντέλο, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός Γκρέις Τζόουνς συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, «Bond 25» -προσωρινός τίτλος καθώς είναι η 25η συνέχεια του Μποντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η Τζόουνς απογοητεύτηκε όταν ανακάλυψε ότι η εμφάνισή της στη νέα ταινία του θρυλικού πράκτορα περιορίζεται μόνο σε λίγες στιγμές, καθώς πίστευε ότι οι σκηνές που θα μοιράζονταν με τον Ντάνιελ Κρεγκ θα ήταν περισσότερες, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί λίγες ώρες μετά την άφιξή της στον χώρο των γυρισμάτων.

Η Τζόουνς εμφανίστηκε στην ταινία «Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος», το 1985, υποδυομένη την May Day, η οποία είχε βάλει στόχο να σκοτώσει τον Βρετανό μυστικό πράκτορα που ερμήνευε ο Ρότζερ Μουρ. Στο τέλος, όμως, ηττήθηκε και χάθηκε στη διάρκεια μίας έκρηξης.

Οι φήμες για την εμφάνισή της στη νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο, όταν η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με μία παραλία της Τζαμάικα, γράφοντας στη λεζάντα: «συναρπαστικά νέα σύντομα», και τότε όλοι συνέδεσαν την παρουσία της εκεί με το «Bond 25»  καθώς εκείνη την εποχή γυρίζοντας κάποιες σκηνές στο νησί.

Προτεινόμενα για εσάς