ΚΚΕ: Γενικευμένη πρακτική οι απαγωγές από τη CIA

Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2006 17:11
A- A A+

Οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την απαγωγή, κράτηση και ανάκριση του Β. Κατσικέα από τη CIA, έρχονται να αποδείξουν ότι και οι απαγωγές των Πακιστανών στη χώρα μας έγιναν και ότι αποτελούν μια γενικευμένη πρακτική των ιμπεριαλιστικών υπηρεσιών.

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με αφορμή την αποκάλυψη της απαγωγής του έλληνα επιχειρηματία στη Βουλγαρία http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/02/09/1151291.htm και προσθέτει:

«Το ΚΚΕ για μια φορά ακόμα καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την ύπαρξη συμφωνιών μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ, που τις υπέγραψαν οι κυβερνήσεις και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δήθεν για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και που επιτρέπουν την ανεξέλεγκτη δράση των μυστικών υπηρεσιών και καταπατούν κατάφωρα τα δημοκρατικά δικαιώματα των λαών».

«Καλούμε τον λαό δυναμώνοντας την αντιιμπεριαλιστική πάλη να διεκδικήσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που του ανήκουν και την άμεση κατάργησή αυτών των συμφωνιών», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή