NBA: «Βόμβα» με Ντουράντ οι Νετς

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 11:26
UPD:11:29
USA TODAY Sports/USA TODAY USPW
A- A A+

Το Μπρούκλιν θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Κέβιν Ντουράντ, καθώς ο τέως σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ συμφώνησε να ενισχύσει τους Νετς για τα επόμενα 4 χρόνια, έναντι 164 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά από τρία χρόνια στους «Πολεμιστές», ο KD επέλεξε την ομάδα του Κένι Άτκινσον ως επόμενο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής του, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται άμεσα. 

Ο Ντουράντ θα ηγηθεί μιας σούπερ πεντάδας, την οποία θα ενισχύσουν επίσης οι Κάιρι Ίρβινγκ, που συμφώνησε με τη σειρά του σε τετραετές συμβόλαιο με 141 εκατομμύρια και ΝτεΑντρέ Τζόρνταν.

Έτσι, οι Νετς κατόρθωσαν να κάνουν ό, τι ήθελαν: να φτιάξουν μια σούπερ ομάδα, ένα συγκρότημα το οποίο θα γίνει το σημείο αναφοράς στην ανατολική περιφέρεια, με στόχο τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Ντουράντ δεν θα παίξει την περίοδο 2019-20 για να επανέλθει από τον τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα, που υπέστη στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών απέναντι στους Ράπτορς.

Οι Νετς ήθελαν, πάση θυσία, ένα αστέρι και δεν τους φόβισε η ιδέα πως έπρεπε να τον περιμένουν. Ο Ντουράντ είναι ο Ντουράντ, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην Ιστορία και ο οποίος στα τρία χρόνια παραμονής του στους Γουόριορς έγινε πιο πλήρης από ποτέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις