Η βερμούδα σε νέες περιπέτειες

Long story short: O νέος κώδικας του στιλ
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 23:11
In Icons We Trust
A- A A+

Ένα σημαντικό μάθημα που παραδίδουν οι Ιταλοί, σε ό,τι αφορά τη μόδα, είναι ότι το ανδρικό στιλ δεν χρειάζεται να είναι μονότονο και απλοϊκό.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, λίγος πειραματισμός, όταν ξεκινά από βαθιά γνώση της αισθητικής, μπορεί να δημιουργήσει νέα κλασικά κομμάτια.

IN ICONS WE TRUST

- Ακολουθήστε τον κανόνα που θέλει το ρεβέρ της βερμούδας να κυμαίνεται στο ύψος γύρω από το γόνατο, και αφήστε τα υπόλοιπα στη φαντασία σας. Ένα έντονο κροκί χρώμα, ειδικά όταν κοσμεί ένα κομμάτι σε ίσια, κλασική γραμμή, δημιουργεί ένα πασπαρτού κάτω μέρος που συνδυάζεται με πολλούς τρόπους.

IN ICONS WE TRUST

- Όταν τολμήσουμε να ταιριάξουμε την έντονη βερμούδα μας με ένα πουκάμισο με prints, αυτό που θα συμβεί είναι μία ενδιαφέρουσα ισορροπία που αποδυναμώνει την εκκεντρικότητα του κάθε κομματιού ξεχωριστά.

- Φορέστε ένα γκρι σακάκι. Μπορεί να μοιάζει ασφαλής επιλογή λόγω χρώματος, το σχέδιό του όμως ανατρέπει τις κλασικές προσδοκίες.

IN ICONS WE TRUST

- Χρησιμοποιήστε τη σημερινή δημοσίευση σαν πηγή έμπνευσης για μικρές ενέσεις ιδιαίτερου στιλ, μέχρι να τολμήσετε να αγκαλιάσετε τη μοναδικότητα των συνδυασμών. Η ομάδα του In Icons We Trust υπενθυμίζει ότι πρέπει κάθε στιλ να «σας ανήκει» για να μοιάζει φυσικό και αβίαστο. 

IN ICONS WE TRUST
ΤΗΕ LOOK

Σακάκι και πουκάμισο από βαμβάκι και βαμβακερή βερμούδα όλα Trussardi, διαθέσιμα από τις Trussardi Boutiques.

Δερμάτινα loafers από τη συλλογή του Classico, διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Ρολόι από την IWC Pilot’s Watch Chronograph Saitfire, διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή