Θέλει δουλειά ακόμη ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 21:30
UPD:21:32
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού από την έναρξη της προετοιμασίας δεν ήταν νικηφόρο (1-1 με την Πογκόν), με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν ότι ακόμη θέλουν πολλή δουλειά για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν καλές εντυπώσεις μόνο στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο κυκλφόρησαν καλύτερα την μπάλα κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για τη νίκη στο πρώτο τους τεστ επί πολωνικού εδάφους.

Αν και οι Πειραιώτες βρίσκονται ακόμη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους, συν το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει μαζί του τους διεθνείς, αλλά και τον εσχάτως νεαποκτηθέντα, Σεμέντο, έδειξαν ότι με σωστή και μεθοδική δουλειά θα μπορέσουν να είναι έτοιμοι όταν θα δώσουν το πρώτο ματς με την Πλζεν για τους προκριματικούς του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 19ο λεπτό από την κεφαλιά του Γκουαροτσένα, σε ένα χρονικό διάστημα που είχαν κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά.

Στο δεύτερο μέρος η ελληνική ομάδα ανέβασε στροφές κι έφτασε στην ισοφάριση με τον Μασούρα στο 65ο λεπτό.
Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι το απόγευμα του Σαββάτου (29/06) η Χάποελ Μπερ Σεβά, με τον Μαρτίνς να κάνει λόγο για κούραση από τις διπλές προπονήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες και να υπόσχεται πως «όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι.»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Μπα, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε (67΄ Σουρλής), Μπρούνο, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Σολδάνο.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Ποντένσε, Μαρτίνης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Γκερέρο και Ντουρμισάι. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις